Biljart tak van de GSCD naar De Oase

Voorzitter GSCD Johan Smeier en plaats vervangend voorzitter De Oase Tonet van Zeist

Biljartclub Gazelle verder in De Oase

Op 1 juli heeft het bestuur van Gazelle Sport Club Dieren (GSCD) één van haar biljarts overgedragen aan Mfc De Oase. Met ingang van 1 juli gaat de biljartclub van de GSCD in afgeslankte vorm verder in De Oase. Na een aantal roerige jaren voor deze biljartclub, hopen de besturen van GSCD en Stichting De Oase dat er op deze manier toch een paar enthousiaste ploegen ontstaan die deze mooie sport weer enthousiast oppakken.

Daarbij zijn niet alleen (ex-) medewerkers van Gazelle welkom, ook andere inwoners worden van harte uitgenodigd om hiervan gebruik te maken. U dient dan wel lid te worden van de GSCD. Voor meer informatie over biljarten via de GSCD kunt u mailen naar: secretariaat@ttvgazelle.nl .

Tijd: Maandagavond: 19.30 - 23.00 uur, dinsdagmorgen: 9.00 – 12.30 uur en de laatste dinsdag van de maand is het ’s middags van 13.00 – 16.30 uur in plaats van ’s ochtends.

Start kompetitie voorjaar 2019

Maandag 4 maart speelt team 1 van de ttv Gazelle thuis tegen HTTC uit Heteren.