Biljart tak van de GSCD naar De Oase

Voorzitter GSCD Johan Smeier en plaats vervangend voorzitter De Oase Tonet van Zeist

Biljartclub Gazelle verder in De Oase

Op 1 juli heeft het bestuur van Gazelle Sport Club Dieren (GSCD) één van haar biljarts overgedragen aan Mfc De Oase. Met ingang van 1 juli gaat de biljartclub van de GSCD in afgeslankte vorm verder in De Oase. Na een aantal roerige jaren voor deze biljartclub, hopen de besturen van GSCD en Stichting De Oase dat er op deze manier toch een paar enthousiaste ploegen ontstaan die deze mooie sport weer enthousiast oppakken.

Daarbij zijn niet alleen (ex-) medewerkers van Gazelle welkom, ook andere inwoners worden van harte uitgenodigd om hiervan gebruik te maken. U dient dan wel lid te worden van de GSCD. Voor meer informatie over biljarten via de GSCD kunt u mailen naar: secretariaat@ttvgazelle.nl .

Tijd: Maandagavond: 19.30 - 23.00 uur, dinsdagmorgen: 9.00 – 12.30 uur en de laatste dinsdag van de maand is het ’s middags van 13.00 – 16.30 uur in plaats van ’s ochtends. Tevens kan erop de zaterdagmiddag biljart gespeeld worden van 13.00 tot 17.00 uur.

Het Corona virus

De kompetitie m.b.t. voorjaar 2020 is in zijn geheel geschrapt. Er zullen geen promoties en/of degradaties plaats gaan vinden. In het najaar wordt er een herstart gemaakt en kunnen de betrefende teams van de ttv Gazelle uitkomen in de klasse, waarin zij ook speelden ten tijden van de crisis rondom het Corona virus.

Wel kunnen er eventuele aanpassingen per team worden gedaan. Dit kan tijdens het herindelen van de diverse teams tijdens het invoeren in NAS.